Wie zijn wij?

FDM VVE Beheer is opgericht in 2008 en is een gespecialiseerd VVE kantoor. Wij verzorgen het gehele financiële beheer van uw VvE en de jaarlijkse algemene vergadering van eigenaren en wij doen dat tegen een zeer scherpe prijs. Wij werken met een vast aanspreekpunt waardoor wij korte communicatielijnen kunnen garanderen.

Onderhoud aan uw VVE

Naast het financiële beheer kunnen wij ook het onderhoud van uw VvE uitvoeren. Wij werken daarvoor met een gespecialiseerde partij. Samen met het bestuur worden onderaannemers geselecteerd, die voor uw VVE werken. Bij een storing of een reparatieverzoek, worden deze partijen aangestuurd en op die manier houdt u zicht op partijen die werkzaam zijn voor uw VvE. Indien voordeliger of wettelijk vereist worden onderhoudscontracten opgesteld met deze onderaannemers. Om ook in de toekomst groot onderhoud te kunnen uitvoeren en daarvoor middelen te reserveren wordt een meerjarenonderhoudsplan opgesteld. Kenmerkend is dat u in beginsel geen kosten betaalt voor het technisch beheer. Alleen als gebruik maakt van deze diensten betaalt u daarvoor!

Wat doen we nog meer?

Op basis van "no cure - no pay" screenen wij uw VVE. Wij komen met een advies om kosten te besparen op uw jaarlijkse exploitatie. U betaalt alleen voor onze diensten als wij aantoonbaar kosten kunnen besparen. Voor u altijd voordelig!


Klantenportaal openen